Bekijk onze vacatures
Installatie van beveiligingssystemen

Installatie van beveiligingssystemen

Specialiteiten van EVIP n.v.

Uiteraard wil je jouw kantoor, bedrijfsgebouw of winkel de beste bescherming bieden. Geef bijvoorbeeld dieven geen kans door een anti-inbraaksysteem te installeren. Ook een optimale brandbeveiliging in je pand is onontbeerlijk om je inboedel, pand en werknemers de beste bescherming te geven. Maar ook voor camerabewaking, toegangscontrole en noodverlichting weet EVIP raad. Zo installeerden we diverse beveiligingssystemen voor branddetectie, een noodgenerator en nieuwe elektrische borden voor Antwerp Tower.

Anti inbraak

Inbraakbeveiliging

Om jouw pand optimaal te kunnen beveiligen, stellen onze experten eerst een technisch concept op om na te gaan welke inbraakbeveiliging het best geplaatst kan worden. Samen met de klant gaan wij ook de beveilingsklasse vaststellen om na te gaan in welke mate het gebouw moet beveiligd worden.

Wij kunnen volgende detectie voorzien : periferisch, perimetrisch, volumetrisch, puntdetectie.

Wij bespreken samen met jou welke detectoren het meest aansluiten bij uw noden, enkele mogelijkheden zijn bewegingsdetectoren, magneetcontacten of infrarood beams, seismische detectie, .

Indien gewenst adviseren we je omtrent privé doormelding of transmissie naar een meldkamer.

Meer informatie

Brandbeveiligingssystemen

Brandbestrijding is het resultaat van een gebrek aan brand preventie.

Naast inbraakpreventie, kan je bij Evip ook terecht voor de plaatsing van adequate brandbeveiligingssystemen. Het doel is om in zo’n vroeg mogelijk stadium brand te kunnen detecteren.

Evip werkt naast standaard branddetectie ook met aspiratiesystemen. Een aspiratiesysteem zorgt voor de geforceerde aanzuiging van lucht om heel snel aan branddetectie te kunnen doen. Daarnaast werkt Evip ook met kanaaldetectie, beams…enz. Voor een optimale brandbeveiliging in jouw pand, werkt Evip steeds met BOSEC-gecertificeerde producten.

Meer informatie

CCTV / Camerabewaking

Om ervoor te zorgen dat onze klanten hun producten optimaal kunnen bewaken en om een veilig gevoel te creëren, zorgt Evip ook voor de installatie van camerabewaking of CCTV (closed-circuit television)

De installatie van de camera’s wordt volledig op maat van jouw project gerealiseerd. Wij installeren onder andere vaste camera’s, zoals dome’s , bullets maar ook beweegbare camera’s zoals PTZ en thermische camera’s.
Vooraleer wij overgaan tot de installatie van de camera’s, bekijken wij samen met jou welke camera’s het meest aan jouw vraag voldoen en waar ze het best kunnen worden geplaatst.

We bepalen ook samen met jou de benodigde opslagcapaciteit en type Video Management Systeem.

Wij zoeken steeds actief met jou mee naar de best mogelijk oplossingen en wij geven daarbij advies op maat. Al onze klanten kunnen ook altijd op ons rekenen voor de onderhoud van de installaties. Ten slotte kan de installatie van de camera’s ook passen in uw totaalproject! Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen of om een offerte aan te vragen.

Meer informatie

Toegangscontrole

Wil je bepaalde zone’s van jouw bedrijf beheren, kan EVIP samen met jou een toegangscontrole systeem uitwerken. Een toegangscontrole systeem biedt bescherming voor jouw bedrijf, medewerkers en goederen. Dit kan een stand alone of een geïntegreerd systeem zijn. Het doel is om te beschermen tegen ongewenste gebruikerstoegang en dit in je volledig eigen beheer.

Meer informatie

Veiligheidsverlichting / Noodverlichting

Wil je de veiligheid binnen jouw bedrijf volledig optimaliseren? Dan raden wij je zeker ook de installatie van onze veiligheidsverlichting aan.

Indien de elektriciteit door omstandigheden wegvalt, kunnen jij en jouw medewerkers het gebouw op een veilige manier verlaten. Om een vaste periodieke tijd moet de batterij worden vervangen en de installatie worden gecontroleerd, ook daar moet je je geen zorgen over maken. Evip ontfermt zich tevens over het volledige onderhoud en nazorg.

Meer informatie