Bekijk onze vacatures
Wie zijn wij

Wie zijn wij

In 1972 richtte Piet van Riet Evip op. Een industriële elektriciteitsonderneming die uitgroeit tot een hecht familiebedrijf en waar expertise en kwaliteit vooropgesteld wordt. Vandaag de dag heeft Evip al enkele mijlpalen achter de rug en de zaakvoerders Peter en Renaat van Riet (zonen van) blijven zeer ambitieus en streven steeds naar vernieuwing.

 

“Een familiaal bedrijf waar mensen centraal staan”

Door te luisteren naar de behoeften van de klanten heeft Piet van Riet Evip uitgebouwd tot een professionele organisatie. Peter en Renaat van Riet hebben deze filosofie overgenomen waarbij de mensen centraal staan.

Dankzij onze medewerkers hebben wij een persoonlijke aanpak uitgebouwd waarbij totaaloplossingen worden voorgesteld. Dit heeft geleid tot een wederzijds vertrouwen en jarenlange samenwerking met tal van onze klanten want zij weten dat ze op onze mensen kunnen rekenen.

Door een continue verbeterproces binnen Evip kunnen we samen proactief onze diensten verbeteren. Het is deze dynamiek die ons onderscheidt waardoor we onze klanten beter kunnen bedienen.

“Wij groeien mee met de nieuwste normen”

Alles is zeer snel geëvolueerd. Maar wat is er nu vandaag wel aan de orde? Gezien de stijgende energie tarieven, is het beheersen van energie en voornamelijk jouw verbruik van primordiaal belang. Wij zien er ook op toe dat wij altijd conform zijn met de nieuwe normen.

“Wij willen het bedrijf zijn dat onze klanten ontzorgt”

Een van de mooiste troeven van Evip is dat wij een familiebedrijf zijn. Als ik vraag aan sollicitanten waarom ze bij een bedrijf weggaan, dan zeggen ze vaak: “Ik was daar maar een nummer.” Bij ons ben je geen nummer. Ons bedrijf heeft een horizontale structuur, iedereen spreekt elkaar aan bij de voornaam en de aanspreekbaarheid is groter.
Naar klanten toe is dat ook zo. Als wij een project starten, dan volgt een van onze projectleiders het project op van het begin tot het einde. De klant kan met al zijn vragen terecht bij diezelfde persoon. Op die manier heeft de klant een vast aanspreekpunt en bouwt hij ook een vertrouwensband op met onze medewerkers. Ik denk dat het familiale aspect ook daarin terugkomt.
Een andere troef is onze expertise en ervaring binnen het bedrijf. Wij hebben professionele en goed opgeleide mensen en wij proberen alles vakmanschapsgewijs op te lossen. Zo willen wij voorkomen dat de klant achteraf nog problemen ondervindt. Wij willen eigenlijk zoveel mogelijk de klant ontzorgen.

“De branche waar wij in zitten, is de toekomst”

We zitten momenteel in de periode van de energietransitie. @ Wikipedia : Er zullen namelijk structurele veranderingen komen in energieopwekking en energiegebruik. De huidige en komende decennia zal een verandering zijn van fossiele naar duurzame energie bronnen, CO2 afvang en opslag, energie besparing, energie opslag en energie vervoer.

Evip zal daar op zijn manier aan deelnemen.

De tak waar wij in zitten, is de toekomst!