Bekijk onze vacatures
Algemene elektrische installaties

Algemene elektrische installaties

Specialiteiten van EVIP n.v.

Ben je op zoek naar een partner voor algemene elektrische installaties? Dan ben je bij Evip aan het juiste adres.

Van Elektrische installaties, verlichting en energieverdeling, domotica en gebouwbeheersystemen tot het plaatsen van condensatorbatterijen, elektrische borden, stroomgroepen en het installeren, onderhouden en keuren van hoogspanningscabines: Evip helpt je graag bij het installeren van allerlei elektrische installaties voor jouw bedrijf.

We voerden algemene elektrische installaties uit voor o.a. Het Stadhuis van Antwerpen en het MAS, wat bewijst dat we ook complexere elektriciteitswerken probleemloos kunnen uitvoeren en we een ervaren partner zijn voor al de installatie voor uw elektriciteit-systemen.

Algemene elektrische installaties

Evip is er voor jou. Onze ervaren techniekers zijn gespecialiseerd in alle mogelijke elektrische installaties voor uiteenlopende sectoren, zoals retail, horeca, industrie, openbare gebouwen, etc.

Als specialist van industriële elektriciteitswerken staan wij in voor:

  • studie,
  • plaatsing,
  • nazorg,
  • industriële elektrische installaties en elektrische borden,
  • en onderhoud van jouw installatie.
Meer informatie
Verlichting en energieverdeling

Verlichting en energieverdeling

Evip plaatst de binnen- en buitenverlichting van jouw pand en zoekt hierbij altijd naar de ideale combinatie van functionaliteit en kostenefficiëntie. Ook voor de bekabeling en de energieverdeling kan je op onze ervaren techniekers rekenen.

Voorafgaand aan de installatie van jouw verlichting, voeren wij graag een lichtstudie voor je uit op maat. Hierbij bekijken onze experten waar welke verlichting exact moet komen. Zo haal je het maximum uit jouw installatie en blijven jouw energiekosten beperkt.

Je kan bij ons terecht voor

  • volledige installatie,
  • Industriële verlichting
  • optimalisatie,
  • herstelling,
  • en onderhoud van jouw verlichting.
Lees meer

Domotica en gebouwbeheersystemen

Wil je al jouw elektrische installaties centraal kunnen aansturen? Kom dan eens bij Evip aankloppen voor een domotica- of gebouwbeheersysteem op maat.

Wij analyseren jouw noden en wensen en stemmen jouw gebouwbeheersysteem hier perfect op af. Zo geniet je van meer automatisatie, meer comfort, meer veiligheid, meer overzicht en een hogere energie-efficiëntie. Onze technici staan ook in voor de nazorg en het onderhoud van jouw systeem.

Meer informatie
Middenspanning

Middenspanning installaties

Afhankelijk van de grootte van jouw installatie heb je nood aan een middenspanningsinstallatie. En dat is een vak apart, waarvoor je ook bij ons terecht kan. Voor deze projecten doen wij beroep op enkele vaste partners met een ruime expertise. Een vaste projectleider van Evip volgt het hele project op. Onze eigen middenspanningsspecialisten staan je graag bij voor onderhoud en depannages van jouw middenspanningsinstallaties.

Offerte aanvragen
Laagspanning

Laagspanning

Wij installeren industriële laagspanningsinstallaties van A tot Z voor elk type omgeving. Hierbij voeren we zelf een basisstudie uit of werken we verder op een aangeleverde studie van een architect of studiebureau.

Vooraleer we aan de slag gaan maken we een volledig dossier op van alle vereiste documenten zoals de inplantingsplannen, verlichtingsberekeningen en keuringsverslagen. Onze projectmanager stuurt ons team van techniekers aan en is een aanspreekpunt naar de klant toe. Dit alles om een vlekkeloze oplevering te garanderen.

Meer informatie
Hoogspanning

Hoogspanning

Wil je een nieuwe hoogspanningscabine laten plaatsen? Maak dan gebruik van onze diensten. Dit kan voor een nieuwe cabine of voor het verzwaren van je huidige cabine. Wij denken met jou mee en gaan samen op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Door een samenwerking met gerenommeerde merken garanderen we steeds een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast nemen we ook alle andere zorgen omtrent je hoogspanningscabine uit handen, we ontzorgen je van offerte tot indienststelling. Ook na de installatie van uw hoogspanningscabine kan u bij Evip terecht, want verder zorgen wij ook voor het onderhoud van de hoogspanningscabine, maar ook de keuring van de hoogspanningscabine. 

Meer informatie

Condensatorbaterijen & E-power

Hoe kunnen wij ons reactief verbruik verminderen en zo boetes vermijden? Dat is een vraag die veel bedrijven bezighoudt. Bij Evip willen we onze klanten hierbij helpen zodat zij hun energiefactuur kunnen beperken.

Door een condensatorbatterij te plaatsen, blijft de cos-phi op peil.

Wil je nog meer besparen op je energiekosten? Dan is de installatie van de E-Power een must. Dit toestel minimaliseert niet alleen de cos-phi, maar vangt ook storingen en pieken op het net op, reduceert lijnverliezen, brengt belastingen in balans, monitort jouw energieverbruik en verlengt de levensduur van jouw installaties. Contacteer ons voor meer informatie over de E-Power.

Meer informatie

Noodvoeding (stroomgroep)

Sommige elektrische toestellen of installaties zijn onmisbaar. Je wilt dan ook niet dat ze zonder stroom komen te zitten. Evip plaatst noodvoedingen (generator en UPS) om jouw vitale toestellen, in geval van een technische storing, blijvend van stroom te voorzien.

Zo kan je jouw dagelijkse activiteiten verder zetten zonder wakker te liggen van een technische storing.

Meer informatie

Totaalprojecten

Evip heeft alle kennis, expertise en vakmensen in huis om heel jouw elektrische installatie uit te voeren.

Van de bekabeling voor elektriciteit tot de installatie van alle nodige gebouwbeheersystemen, Elektrische borde, beveiligingssystemen en noodvoedingen, wij zorgen voor een totaalproject op maat!

Bekijk zeker ook onze nazorgdiensten die je heel wat zorgen kunnen besparen.

Meer informatie