Bekijk onze vacatures
Gestructureerde bekabeling

Gestructureerde bekabeling

Specialiteiten van EVIP n.v.

Gestructureerde bekabeling dient zonder twijfel uitgevoerd te worden door experts. Onze ervaren elektriciens beschikken over de nodige technische kennis om dit type bekabeling naadloos te installeren. Ook de haven van Antwerpen, KFC, Stad Antwerpen en Desco Aartselaar consulteerden ons voor de gestructureerde bekabeling van hun gebouwen.

Computerbekabeling met norm Cat5e, Cat6, Cat6e, Cat7

Wij implementeren moderne datanetwerken met geïntegreerde gestructureerde bekabeling van de norm cat5e, 6, 6a en zelfs 7. Je kan rekenen op een volledige afwerking inclusief vloerdozen, kabelgoten of opbouwdozen.  Dankzij voldoende stock kunnen wij ook onmiddellijk helpen in geval van nood.

Bovendien nemen wij ook graag de totale opkuis van jouw computer- of server room voor onze rekening.

Meer informatie

Fiber / glasvezelbekabeling

Bij het plaatsen van de gestructureerde bekabeling, maken wij voornamelijk gebruik van UTP, FTP en glasvezelbekabeling. Glasvezel wordt gebruikt om grote hoeveelheid data te transporteren aan een hoge snelheid.

Hoe hoger de snelheid hoe meer bandbreedte er nodig is. In de patch kasten komen alle gestructureerde bekabelingen toe en worden netjes afgemonteerd zodat men een duidelijk overzicht heeft van de data installatie.

Offerte aanvragen