Bekijk onze vacatures
Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole met bijvoorbeeld een badge is een toegangsmedium voor verschillende deuren. Allereerst voeren we eerst een goede studie uit, om de juiste hiërarchie van toegang te bepalen – uiteraard altijd in samenspraak met de klant. 

 

Bij toegangscontrole is het belangrijk dat het systeem gemakkelijk kan worden beheerd, met de nodige software. We onderscheiden 2 type toegangscontroles:

  • Toegangscontrole met badge en badgelezer en een elektrisch slot
  • Toegangscontrole die verwerkt wordt in de cilinder van de deur

Door met een gestuurde badge lezer of vingerscan te werken kan men steeds een live beeld ontvangen van wie zich op welke locatie bevindt. Dit zal echter meer bekabeling werken innemen. Ook kan er gewerkt worden met een ‘virus‘ systeem. Dit type toegangscontrole met badge houdt in dat de gebruiker zijn badge scant aan het begin van het gebouw. Bij het betreden van het gebouw wordt informatie verzonden naar de badge waardoor de nodige toegang verleend wordt tot andere ruimtes. 

Ook kunnen er persoonlijke lockers of fietsbergingen worden opgenomen in de toegangscontrole met badge.

Onze huismerken zijn: Paxton, Simons Voss, Rosslare en Vanderbilt, maar ook voor andere merken kan je steeds een beroep doen op onze service.