Bekijk onze vacatures
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wat is de werkwijze van EVIP n.v.?

Evip levert een full-service, opgesplitst in 4 business-units:

1

De studiedienst

De studiedienst van Evip bekijkt jouw elektriciteits-, beveiligings-, data- en computersystemen. Dit op basis van de plannen en het lastenboek van jouw architect of uitgaande van onze eigen meetstaat, berekend op basis van de verkregen gegevens of op basis van uw briefing en plan.

De verzamelde informatie wordt geanalyseerd met behulp van de meest vooruitstrevende software. Zo worden verbruikspatronen, spanningsvallen en selectiviteitsbeveiligingen bestudeerd. Zeer nuttig is het speciaal ‘kortsluitpakket’ die elke installatie nog voor de plaatsing grondig uittest. Andere softwarepakketten geven een exacte lichtberekening weer of voorzien in andere nuttige informatie om toekomstgericht en kostenbesparend te werken.

2

De CAD – Afdeling

De meeste architecten leveren hun plannen digitaal aan waardoor Evip ze verder kan bewerken. Evip beschikt hiervoor over specifieke softwareprogramma’s of printerconfiguraties. Studies worden alsdan onmiddellijk in de plannen van de architecten verwerkt. Tot op het laatste moment zijn correcties en aanpassingen mogelijk, zonder het hele plan te moeten herzien. Alles is digitaal en in lagen weergegeven waarbij details precies en uitvergroot worden gevisualiseerd.

3

De plaatsing

De studiedienst en het tekenbureau treffen de voorbereidingen. Een team van uiterst gespecialiseerde vakmannen zorgt voor de uitvoering van de plannen. Zo staat Evip garant voor een uiterst nauwkeurige service en elektriciteitsinstallaties van topkwaliteit.

4

De dienst na verkoop

Evip gelooft niet in de verantwoordelijkheid op korte termijn. Iedere installatie moet feilloos werken. Zowel onze voormannen als kaderleden zijn in geval van nood op elk moment van de dag bereikbaar via e-mail en GSM. Evip biedt tevens onderhoudscontracten aan voor bestaande en nieuwe elektriciteitsinstallaties. Alsdan gaan technici dagelijks op pad voor het nazicht van jouw branddetectie-, noodverlichting- en beveiligings- of computersystemen.