Bekijk onze vacatures
Anti-inbraak systemen

Anti-inbraak systemen

Bij EVIP werken we steeds met materialen die voldoen aan de regels van Incert, hét kwaliteitslabel voor bescherming van gebouwen. De inbraakbeveiliging zorgt ofwel voor een doormelding naar een meldkamer ofwel naar een persoonlijk telefoonnummer naar keuze. Wij bieden verschillende types van detectie aan zoals: buitendetectie (periferische detectie), detectie in gesloten ruimtes (volumetrische detectie) en detectie op een specifieke plek (puntdetectie). Om te bepalen welk type detectie het best aansluit bij jouw behoefte, voeren we steeds een risicoanalyse uit, eigen aan de te beveiligen ruimte. 

In bepaalde situaties kan het handig zijn om het systeem uit te schakelen. Bij EVIP werken we met de nieuwste technologie en zo wordt het mogelijk om dankzij een app (via je smartphone), een badge, vingerscan of via oogherkenning de inbraakbeveiliging uit te schakelen. 

Wij bieden een 24/07 service en je kunt een beroep doen op onze dienst voor je onderhoud en het nazicht van je inbraakbeveiliging

Wist je trouwens dat onze indienststelling van de alarminstallatie gebeurt door een erkende installateur van het Ministerie van Binnenlandse Zaken? We raden je ook aan om jaarlijks een controle te laten uitvoeren door een erkende installateur. De regelgeving hieromtrent wordt uitvoerig beschreven in de zogenaamde Wet Jambon (tot oktober 2017 werd dit voorafgegaan door de Wet Tobback)

Onze huismerken zijn NX8 , NX10 en Vanderbilt, maar ook voor andere merken van beveiligingssystemen kan je steeds een beroep doen op onze service.