Bekijk onze vacatures
Andere dienstverlening

Andere dienstverlening

Specialiteiten van EVIP n.v.

De betrouwbaarheid van je elektrische installatie is cruciaal. Daarom biedt Evip verschillende diensten aan die de kwaliteit en veiligheid van je installatie garanderen:

  • Studiedienst die nagaat welke materialen en technieken nodig zijn voor jouw project
  • Hulp bij elektrische keuringen
  • Advies over de energie-efficiëntie van je installaties
  • Preventief onderhoud van je elektrische installaties
  • 24/7 depannagedienst bij onvoorziene storingen

 

Wachtdienst en depannages

Bij ons kan je steeds terecht in geval van elektrische storingen of defecten. Dankzij onze wachtdienst kunnen onze vakmensen steeds inspringen om voorkomende problemen voor jou op te lossen. Of het nu gaat om elektrische of elektronische storingen, zelfs tijdens drukke periodes staan onze technici klaar om jou te helpen.

Hoe gaan wij nu te werk? Van zodra er zich een probleem voordoet, kan je contact opnemen met onze wachtdienst. Wij hebben steeds een service technieker stand by, die het probleem tracht op te lossen. Klanten die een contract aan gaan kunnen 24/24 en 7/7 terecht voor depannages.

Meer informatie

Onderhoudscontracten

Wil je graag al jouw elektrische installaties tijdig laten bijstellen, laten nakijken of eventueel vervangen? Dan raden wij je zeker aan om een onderhoudscontract aan te gaan. Wij sluiten samen met jou een onderhoudscontract af, volledig aangepast aan jouw noden en installaties.

Evip kan onderhoudscontracten aanbieden voor laagspanning, hoogspanning, brand, inbraak, camera’s, noodgroepen, UPS’en.

Bij alle klanten met een onderhoudscontract doen wij jaarlijks een preventief onderhoud op alle elektronische installaties. Voor brand en inbraak worden alle installaties opnieuw nagekeken en getest. Ook batterijen worden nagekeken en opnieuw gemeten.

Als klant ben je niet verplicht om een onderhoudscontract aan te gaan, maar zonder contract loopt je wel het risico dat de installaties na enige tijd niet meer naar behoren functioneren.

Meer informatie

Studiedienst / Engineering / Conformiteit / Tekendienst

Wij beschikken over een eigen studiedienst. Dit heeft als voordeel dat wij zowel de basis studies tijdens offertefase als detailstudies voor uitvoering van de werken intern kunnen realiseren.

Hierdoor maken we een nauwe samenwerking tussen de engineering-afdeling en de projectleider mogelijk én realiseren we een vlotte communicatie met onze klanten. We zijn namelijk in staat zeer snel te reageren in zowel de offertefase als uitvoeringsfase.

We maken bovendien gebruik van de meest vooruitstrevende software voor de nodige berekeningen en teken- en ontwerpactiviteiten.

Meer informatie

Laadpalen

Nu elektrische wagens in opmars zijn, bereid je je als garage, bedrijf, winkel, hotel of parkinguitbater maar beter voor door nu al laadpalen te installeren. Zo heb je alvast een streepje voor op concurrenten die niét over een laadpaal beschikken. De installatie ervan is geen sinecure, maar gelukkig weten onze technici raad! Investeer nu in e-mobility en laat je bijstaan door onze experts.

Meer informatie