Bekijk onze vacatures
CCTV / Camerabewaking

CCTV / Camerabewaking

Bij een ongewenst incident kan het handig zijn om camerabeelden te raadplegen via een camerabewaking. Dankzij een closed-circuit television (cctv camera’s)  kan je van op elk moment een overzicht van camerabeelden opvragen. 

Onze CCTV camerabewaking werkt steeds op het POE principe (Cat5e of Cat6). Dit heeft als voordeel dat er kosten bespaard kunnen worden op de bekabeling.  

De keuze van camera’s is eindeloos (inbouw, opbouw, paalmontage, hoekmontage, ptz etc.) en zal steeds worden gekozen naar de functie waarvoor het moet dienen.

Zo neemt een CCTV camera niet alleen beeld op, maar is ook nuttig voor: 

  • Gezichtsherkenning 
  • Branddetectie 
  • Nummerplaatdetectie 
  • Perimeterbeveiliging
  • Videoanalytics

Ook kunnen de beelden van CCTV camera’s worden gecombineerd met een alarm, om zo steeds een melding te verifiëren met het juiste beeldmateriaal.  

We adviseren je steeds de juiste software of VMS te gebruiken naargelang de functie van de cctv camera, zo kan je steeds overzichtelijk en gericht beelden opvragen.

Onze voornaamste huismerken in CCTV’s zijn: Dahua, Digifort, Eocortex, Geovision en Milestone, maar ook voor andere merken kan je steeds een beroep doen op onze service voor CCTV camerabewaking.