Bekijk onze vacatures
Noodvoeding (stroomgroep)

Noodvoeding (stroomgroep)

Wij zijn als specialist in algemene elektriciteitswerken steeds bekommerd over de veiligheid en bedrijfszekerheid van bedrijven in sectoren zoals productie en ziekenhuizen. Stroomgeneratoren zijn in dergelijke totaalprojecten onmisbaar. Ze voorkomen dat er paniek ontstaat bij stroompannes of situaties waarin er onvoldoende netstroom aanwezig is. Een noodgenerator werkt op diesel en schakelt automatisch aan wanneer de elektriciteit uitvalt en schakelt zichzelf opnieuw uit zodra er opnieuw elektriciteit is via het net. Met een noodgenerator kan je het risico op stroomonderbrekingen tot een minimum beperken.

Je kan bij ons terecht voor kant en klare sleutel-op-de-deur-projecten, maar we zijn ook flexibel inzetbaar voor tijdelijke opstellingen. Wij leveren en plaatsen stroomgeneratoren voor standaard toepassingen zoals noodstroomvoorziening of een permanente stroomgenerator. Door onze samenwerking met gerenommeerde fabrikanten kunnen wij een gamma bieden van 1 tot 4000 KVA, indien nodig met een onderhoudscontract.

Heb je hulp nodig bij het bepalen van de grootte van jouw stroomgroep? Wij zoeken samen met jou naar de meest geschikte oplossing in functie van de noden.