Bekijk onze vacatures
Totaalprojecten

Totaalprojecten

Onze kracht is ons personeel. Ons team bestaat uit vakmensen die volledige elektrische installaties uitvoeren: van de bekabeling voor elektriciteit tot de installaties van alle nodige gebouwbeheersystemen, beveiligingssystemen en noodvoedingen. Wij ontzorgen je volledig en realiseren een totaalproject op maat.

We gaan nog een stap verder en blijven ook na de beëindiging van het project voor jouw installaties zorgen. Onze nazorgdienst staat in voor een perfect onderhoud van de installaties. Als er zich toch problemen zouden voordoen, staat ons depannage team voor je klaar en dit 24/7.

Uit onze jarenlange ervaring – EVIP werd opgericht in 1972 –  weten we dat goede communicatie essentieel is voor het realiseren van succesvolle projecten. Dankzij het SPOC principe, Single Point Of Contact, slagen we hier moeiteloos in.

Communicatie start bij het actief luisteren naar de noden van onze klanten. We beginnen met het bepalen van de doelstelling. Daarna bekijken we hoe we die samen kunnen verwezenlijken. Op basis van de wensen gaat ons team voor jou aan de slag.

Hoe werken wij?

We bekijken samen met jou zowel het technische als het financiële aspect. Onze mensen denken mee en doen voorstellen zonder beide aspecten uit het oog te verliezen. Deze gaan namelijk steeds hand in hand. 

In de volgende fase wordt de voorbereiding in een planning gegoten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat deze fase essentieel is voor het goede verloop van onze projecten. Onze projectleider overloopt de planning en staat in voor een correcte opvolging.  Onze studiedienst start met de engineering en het ontwerpen van de plannen. Tijdens deze fase worden de grijze zones besproken en opgelost.

Tijdens de uitvoeringsfase staan onze mensen dagelijks met jou in contact. Op basis van de planning worden de werkzaamheden uitgevoerd waarbij onze werfleider de kwantiteit en kwaliteit continu bewaakt. Ook tijdens deze fase legt Evip de nadruk op een grondige voorbereiding. Evip is een proactief bedrijf: onze mensen worden opgeleid om steeds meerdere stappen voor te zijn. Op deze manier streven we naar een gestructureerde en veilige manier van werken.

Bij de opleveringsfase worden alle punten  tot slot professioneel afgewerkt en zorgen wij voor de nodige documentatie, zoals onder andere het as-builtplan.