Bekijk onze vacatures
Domotica en gebouwbeheersystemen

Domotica en gebouwbeheersystemen

De verlichting inschakelen via je smartphone, de verwarming aanpassen aan je levensritme, het alarm van je bedrijf inschakelen vanop afstand of de zonwering automatisch inschakelen bij fel zonlicht: domotica maakt het mogelijk. Dankzij  domotica zorg je voor heel wat voordelen zowel voor je werknemers, als voor je bedrijf zelf. Iedereen geniet mee van de vele troeven die deze automatisering biedt. Domotica maakt jouw kantoorruimte, commercieel pand of bedrijf slimmer, met bijkomende besparingen als gevolg. Ook je werknemers wordt op die manier een maximaal comfort geboden.

Wil jij al je elektrische installaties centraal kunnen aansturen? Dat wordt mogelijk gemaakt dankzij een gebouwbeheersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je alle verschillende installaties in je gebouw centraal kunt aansturen en op elkaar afstemmen. Een gebouwbeheersysteem zorgt net als een domoticasysteem voor heel wat voordelen. Zo zorg je voor lagere energiekosten en draag je als bedrijf tegelijkertijd ook je steentje bij door op een milieuvriendelijkere manier te handelen.

Hoe gaan we te werk? We vinden het belangrijk om elk project op maat uit te werken. Daarom analyseren we eerst jouw noden en wensen en stemmen we je gebouwbeheersysteem hier perfect op af. Na deze voorbereiding en transparante communicatie over onze aanpak, worden de werkzaamheden gestart. Bij oplevering zorgen wij voor alle officiële documenten.

Niet alleen voor of tijdens de installatie van jouw domoticasysteem staan onze technici paraat, maar ook voor de nazorg en het onderhoud van jouw domotica- of gebouwbeheersysteem. 

Nog vragen over deze automatisering? Laat het ons zeker weten. De experts van Evip staan voor je klaar!