Bekijk onze vacatures
Laadpalen

Laadpalen

Elektrische wagens zijn in opmars. E-mobility is niet langer een modewoord, maar een trend die zich volop heeft ingezet. De stijgende verkoop van elektrische wagens is hier het beste bewijs van.  Bovendien zal de dalende prijs van de batterijen er ook voor zorgen dat de aankoopprijs verder zal dalen tot die van een wagen met brandstofmotor.

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven is nu dus hét moment om te investeren in e-mobility. Bereid je als bedrijf, winkel, hotel, garage of parkinguitbater maar beter voor door alvast laadpalen te installeren. Zo heb je alvast een streepje voor op concullega’s die niét over een laadpaal beschikken. 

Als elektrisch installateur kan Evip je helpen bij de aankoop en installatie van elektrische laadpalen voor je bedrijf. De installatie ervan is geen sinecure, maar gelukkig heeft Evip alle kennis in huis.

Denk maar aan de bekabeling vanuit het hoofdbord, de plaatsing van de nodige zekeringen, de montage van de laadpaal zelf en de kabelgoten, en zelfs het gieten van de beton. Ook voor de elektrische goedkeuring kan je zeker bij Evip terecht. Wist je trouwens dat Evip een onafhankelijk installateur is van laadpalen? Dat betekent dat je zelf de leverancier kan kiezen en de plaatsing door ons kan laten uitvoeren.

Interesse gewekt, neem dan zeker contact op.