Bekijk onze vacatures
Studiedienst

Studiedienst

Vooraleer wij overgaan tot het plaatsen van alle installaties wordt er steeds eerst een studie uitgevoerd. Wij beschikken over een eigen studiedienst. Dit heeft als voordeel dat wij zowel de basisstudies tijdens offertefase als detailstudies voor uitvoering van de werken intern kunnen realiseren. 

Wij kunnen voor alle projecten van onze klanten nagaan welke materialen er nodig zijn om de elektrische toestellen te kunnen plaatsen. Onze studiedienst werkt op voorhand alle plannen uit om de juiste bekabeling te plaatsen en om de toestellen te installeren volgens de normen. Maar we doen meer: we zorgen er ook voor dat alle installaties van klanten conform de vooropgestelde normen blijven. Als jouw installatie niet meer voldoet, sturen wij een technieker om deze te laten nakijken en terug conform te maken voor de elektrische keuring. Wij bieden  jou als klant ook de nodige assistentie bij de elektrische keuring en zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ten slotte meten wij ook de installaties van onze klanten om na te gaan of er te veel verbruikt wordt en hoe we het verbruik nog kunnen verminderen.

Onze studiedienst voorziet het ontwerp voor middenspanning, laagspanning, branddetectie, toegangscontrole, datasystemen en inbraakbeveiliging. Alle kabel, kortsluit- en verlichting berekeningen gebeuren door onze eigen diensten. We maken bovendien gebruik van de meest vooruitstrevende software voor de nodige berekeningen en teken- en ontwerpactiviteiten. 

Onze interne tekendienst zorgt voor de start van de werken voor uitvoeringsplannen en elektrische schema’s. Na installatie worden alle aanpassingen verwerkt en wordt een as-built dossier opgesteld.

Door onze interne engeneering-afdeling kunnen we een vlotte communicatie met onze klanten mogelijk maken. We zijn namelijk in staat zeer snel te reageren in zowel de offertefase als uitvoeringsfase.