Bekijk onze vacatures
Voetbalstadion Beerschot

Voetbalstadion Beerschot

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Branddetectie
  • CCTV/Camerabewaking
  • Gestructureerde bekabeling
  • Installatie beveiligingssystemen

Sector(en)

  • Openbare gebouwen

Voetbalstadion Beerschot is het Olympisch Stadion van Antwerpen. Het stadion is gebouwd ter ere van de Olympische Zomerspelen in 1920. Het biedt na meerdere verbouwingen plaats aan 12.771 toeschouwers. Evip is ook hier aan de slag gegaan met diverse renovatiewerkzaamheden. Lees zeker verder als je hier meer over wilt weten. We lichten graag toe wat we precies hebben gedaan.

Welke installaties heeft Evip geplaatst bij Voetbalstadion Beerschot?

Voetbalstadion Beerschot heeft Evip ingeschakeld voor allerhande diensten. Zo hebben wij ons beziggehouden met de installatie van een branddetectiesysteem en het plaatsen van camera’s met bijhorende videomanagement software. Dit is gedaan om de veiligheid in het stadion te garanderen. Bovendien is het op die manier mogelijk om een goed beeld op de toeschouwers te krijgen. Bovendien kan politie snel ingrijpen bij eventuele calamiteiten. Naast dit grootse cameraproject plaatste Evip ook extra verlichting op de tribunes en zijn alle algemene elektriciteitsinstallaties aangepast aan de huidige normen. Kortom hebben we volgende diensten gerealiseerd: verlichting en energieverdeling, branddetectie, het regelen van gestructureerde bekabeling en het realiseren van CCTV/Camerabewaking.

Ontvang een offerte op maat voor jouw bedrijf of organisatie

Een veilig stadion is superbelangrijk en daar hebben we bij Evip de nodige diensten voor gerealiseerd. We hebben onze expertise ingezet om Voetbalstadion Beerschot future proof te maken. Naast algemene elektriciteitswerken hebben we ook verschillende gespecialiseerde diensten voor het stadion uitgevoerd. Dit heeft geresulteerd in een grondige renovatie die volledig voldoet aan de moderne eisen van deze tijd. Wil je weten of dit ook mogelijk is voor jouw bedrijf of organisatie en bijvoorbeeld investeren in de installatie van beveiligingssystemen? Ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jouw onderneming. Vraag nu online een offerte aan en profiteer van onze expertise.