Bekijk onze vacatures
Ikea

Ikea

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Installatie beveiligingssystemen

Sector(en)

  • Retail

Ikea: populaire woonmeubelboulevard

Ikea is een Zweeds concern en heeft vestigingen over heel de wereld. Het bedrijf richt zich op de verkoop van meubelen en woonaccessoires. De keten van zelfbedieningswarenhuizen heeft een aantrekkelijk geprijsd assortiment en bedient een brede doelgroep. Ikea is in 1943 opgericht door de 17-jarige Zweed Ingvar Kamprad en heeft inmiddels ook in België een aantal vestigingen. De winkelketen is populair bij jong en oud, want ook voor mensen met een beperkt budget is het mogelijk om hun woning leuk in te richten.

Waarom heeft Ikea een beroep gedaan op Evip?

Ikea heeft ons ingeschakeld voor haar vestigingen in Wilrijk, Zaventem en Anderlecht. Bij de Ikea-vestigingen zijn we aan de slag gegaan met sterkstroom en het aanbrengen van verlichting. Bovendien hebben we ook gezorgd voor toegangscontrole en beveiliging, bijvoorbeeld door het plaatsen of vervangen van slagbomen. De Dieselgroep en HS-kabine namen we eveneens voor onze rekening. We hebben dus het nodige werk verricht om de verschillende Ikea-filialen te moderniseren en optimaliseren.

Wat kan Evip doen voor jouw bedrijf of organisatie?

Evip heeft dus allerhande taken uitgevoerd bij de vestigingen van Ikea in Wilrijk, Zaventem en Anderlecht. Natuurlijk komen we ook graag in actie voor jouw onderneming. Wat de werkzaamheden ook zijn op het gebied van elektrische installaties; wij komen graag bij je langs. Wij weten als geen ander wat belangrijke aandachtspunten zijn en hoe we jou het beste kunnen helpen. Betrek ons daarom in het proces van plaatsen en renoveren. Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Vraag direct een prijsopgave aan via de website. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van een van onze experts.