Bekijk onze vacatures
Het Stadhuis van Antwerpen

Het Stadhuis van Antwerpen

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • CCTV/Camerabewaking
  • Gestructureerde bekabeling
  • Installatie beveiligingssystemen
  • Toegangscontrole

Sector(en)

  • Openbare gebouwen

Het Stadhuis van Antwerpen bevindt zich op de Grote Markt. De bouwwerkzaamheden van het Antwerpse stadhuis zijn gestart in 1561. Het staat op de lijst van het UNESCO-wereldcultuurerfgoed en is ontworpen door architect Cornelis Floris De Vriendt. Inmiddels is het stadhuis onderworpen aan een grondige renovatie die duurt tot medio 2021. We vertellen je graag meer over de werkzaamheden die we momenteel uitvoeren aan het Stadhuis van Antwerpen.

Welke werkzaamheden voeren we uit aan het Stadhuis van Antwerpen?

Het Stadhuis van Antwerpen is sinds april 2018 onderworpen aan een grondige renovatie. Het gebouw wordt aangepast aan de hedendaagse eisen. Daarnaast is het de bedoeling dat ook de elektriciteit in het stadhuis aan de huidige normen voldoet. Bij het Stadhuis van Antwerpen hebben we ons daarom beziggehouden met de algemene elektriciteitsinstallaties, maar bijvoorbeeld ook de installatie van beveiligingssystemen. Daarbij kun je denken aan het aanbrengen van gestructureerde bekabeling, het regelen van de laagspanning en hoogspanning, het aanbrengen van de verlichting. Verder speelt ook de veiligheid in het stadhuis een belangrijke rol. Evip heeft zich dan ook toegelegd op het realiseren van beveiligingssystemen, CCTV/camerabewaking, het regelen van de toegangscontrole en databekabeling. Montage en installatie van al deze technieken zijn bij Evip dus in goede handen.

Vraag jouw offerte aan voor installatie en onderhoud

Evip zet dus diverse diensten en technieken in bij de renovatie van het Stadhuis van Antwerpen. Dit meerjarenproject voeren we met plezier uit en dit tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever. Heb je een historisch gebouw dat een grondige renovatie nodig heeft en zoek je een gespecialiseerd bedrijf als het aankomt op elektriciteitswerken, beveiligings- of datasystemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een hecht familiebedrijf en zetten kwaliteit en expertise altijd bovenaan. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan voor installatie en onderhoud van elektriciteitswerken in jouw bedrijf, organisatie of project.