Bekijk onze vacatures
Haven van Antwerpen

Haven van Antwerpen

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Domotica

Sector(en)

  • Havengebied

De Haven van Antwerpen is na Rotterdam de tweede grootste haven van Europa. Vooral op het gebied van stukgoed is het een van de grootste Europese havens. De Antwerpse haven werd voor het eerst genoemd in de twaalfde eeuw na Christus en heeft sindsdien een enorme groeispurt doorgemaakt. Evip voert verschillende werkzaamheden uit voor diverse klanten in de Haven van Antwerpen. Graag vertellen we je meer over wat we hier precies doen en wie onze opdrachtgevers zijn.

Welke werkzaamheden voert Evip uit voor opdrachtgevers in de Haven van Antwerpen?

Evip biedt zijn diensten aan in de Haven van Antwerpen voor verschillende opdrachtgevers. Voor diverse opdrachtgevers in de haven voeren we namelijk industriële elektrische werken uit. Dit kan gaan van elektrische uitrustingen voor Reefers, maar ook het plaatsen van elektrische installaties voor de nieuwbouw van een Straedler garage op DGD Oost. Daarnaast behoren ook het bekabelen en plaatsen van camera’s voor fence bewaking tot onze werkzaamheden. Klanten schakelen ons in voor algemene elektrische installaties, maar ook voor de uitvoering van de verlichting en energieverdeling. Middels slimme domotica en bedrijfsbeheersystemen worden werkprocessen in de haven geoptimaliseerd waardoor er efficiënter kan worden gewerkt.

Schakel ons in voor jouw projecten in de Antwerpse haven

Is jouw onderneming actief in de Haven van Antwerpen en werk je graag samen met een expert op het gebied van elektriciteit en domotica. Ontdek de meerwaarde van samenwerken met Evip om o.a. de algemene elektriciteitsinstallaties te realiseren. We werken samen met meerdere opdrachtgevers in de Antwerpse haven en we vinden het geweldig om ook jouw bedrijf te verwelkomen als klant. Wil je eerst meer weten welke de kosten die hierbij komen kijken? Ontvang een offerte op maat van een van onze adviseurs. Uiteraard kun je Evip ook al je vragen voorleggen.