Bekijk onze vacatures
Garage Vloerbergs

Garage Vloerbergs

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties

Sector(en)

  • Garages

Garage Vloerbergs: grondige renovatie Belgische garage

Garage Vloerbergs is een bekende Belgische garage. De opdrachtgever deed een beroep op Evip omdat de garage toe was aan een grondige renovatie. De focus lag vooral op het vernieuwen van de garage. Hoe we dit hebben gedaan, leggen we je graag uit.

Uitgevoerde werken bij Garage Vloerbergs

Bij Garage Vloerbergs heeft Evip in 2018 en 2019 verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Hoofdtaak was het vernieuwen van de garage. We hebben ons bezig gehouden met de algemene elektriciteit. Daarnaast lag de focus op het regelen van laagspanning, hoogspanning en het aanbrengen van databekabeling. Ten slotte hebben we ook verlichting aangebracht en elektrische borden geplaatst. We hebben dus gekozen voor een grondige aanpak zodat Garage Vloerbergs er de komende jaren tegenaan kan.

Renovatiewerkzaamheden in jouw garage?

Evip heeft gedurende 2018 en 2019 diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de garage van Vloerbergs. Heb je ook voor jouw garage een specialist nodig die voor jou aan de slag gaat met het uitvoeren van algemene elektriciteit renovatiewerkzaamheden? Wil je er zeker van zijn dat de laag- en hoogspanning goed geregeld wordt of wil je misschien een nieuw elektrisch bord plaatsen? Doe dan een beroep op de experts van Evip. Neem contact op met een van onze specialisten of ontvang een prijsopgave op maat. Pas nadat alle plannen grondig zijn afgestemd, gaan we voor jou aan de slag en starten we met de verschillende werkzaamheden.