Bekijk onze vacatures
Carrefour

Carrefour

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Corona beschermmaatregelen
  • Databekabeling
  • Gestructureerde bekabeling

Sector(en)

  • Retail

Carrefour: Franse detailhandel multinational

Carrefour is een Franse multinational gespecialiseerd in detailhandel. Haar slogan is: we hebben allemaal recht op het beste. Het is dan ook de tweede grootste supermarktketen ter wereld. Ook in België wint Carrefour steeds meer marktaandeel. In 2020 nam het aantal verkopen toe met 8,3 procent tot ruim 4,5 miljard euro. Tijdens de tweede lockdown besloot Carrefour de prijzen van 20.000 producten te bevriezen en daarmee nam de multinational een voorsprong op haar concurrenten. Carrefour is dus een populair merk in België en daarom zijn we enthousiast aan de slag gegaan toen dit Franse bedrijf een beroep deed op onze dienstverlening.

Werkzaamheden bij Carrefour

Bij Carrefour heeft Evip talloze werkzaamheden uitgevoerd. Sterkstroom, databekabeling en verlichting hebben we aangebracht voor de filialen in zowel Vlaanderen als Brussel. In 2020 hebben we ook plexi schermen geplaatst vanwege de huidige corona crisis. Op die manier was het voor mensen mogelijk om veilig te winkelen zónder dat ze bang hoefden te zijn voor een eventuele corona besmetting.

Wat kunnen we doen voor jouw detailhandel?

Ben je ondernemer in de detailhandel en zijn de algemene elektrische installaties hoognodig aan vervanging toe? Of wil je je zaak in de detailhandel moderniseren? Of wil je juist je winkel of detailhandel corona proof maken? Natuurlijk ga je op zoek naar een betrouwbare partij die dit voor je kan realiseren. Voor al dit soort zaken ben je dan ook bij Evip aan het juiste adres. Wij komen graag in actie om werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren en zorgen dat alles correct wordt uitgevoerd. Schakel ons in voor dit soort diensten of ontvang geheel vrijblijvend een prijsopgave. Liever telefonisch contact met een van onze adviseurs? Dit kan natuurlijk altijd!