Bekijk onze vacatures
Antwerp Tower

Antwerp Tower

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Databekabeling
  • Gestructureerde bekabeling
  • Installatie beveiligingssystemen

Sector(en)

  • Appartementsgebouwen

Renovatie Antwerp Tower

De Antwerp Tower is een schitterende wolkenkrabber in Antwerpen met een prachtig zicht op de stad. In 1974 werd het gebouw officieel geopend en sinds 2017 worden er renovatiewerkzaamheden aan het pand uitgevoerd. Het gebouw is 24 verdiepingen hoog en ligt op ongeveer 300 meter van Antwerpen-Centraal. Evip voert als familiaal bedrijf diverse werkzaamheden uit bij de renovatie van het gebouw. Dit heeft vooral betrekking op de elektriciteitsinstallaties. Graag vertellen we u meer over wat we doen en hoe we te werk gaan.

Welke werkzaamheden voeren we uit bij de renovatie van de Antwerp Tower?

Evip werkt bij de renovatie van de Antwerp Tower samen met Geens Electro. Gezamenlijk voeren we de elektrische renovatie uit van de Antwerp Tower. Daarbij nemen wij de algemene delen voor onze rekening, terwijl Geens zich vooral bezighoudt met de elektrische inrichting van de appartementen.

Evip focust zich dus voornamelijk op de algemene elektrische installaties en allerhande andere zaken. Dit zijn bijvoorbeeld laagspanning en hoogspanning, maar ook databekabeling en het aanbrengen van beveiligingssystemen. Daarnaast zijn ook het plaatsen en monteren van een noodgenerator en het aanbrengen van verlichting klussen die door ons team worden uitgevoerd.

Het is de bedoeling dat de werkzaamheden medio 2021 met succes worden afgerond. Na renovatie bestaat de Antwerp Tower uit een mix van appartementen, penthouses, kantoren en verschillende handelszaken.

Ben je enthousiast over hoe we bij dit project te werk gaan en wil jij Evip inschakelen voor een renovatie als het aankomt op de elektriciteit? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem meteen contact op. Evip staat je graag te woord en geeft graag advies over hoe en wat we precies doen en welke kosten dit met zich meebrengt.