Bekijk onze vacatures
Alcomotive (Alcopa)

Alcomotive (Alcopa)

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Elektrische laadpalen
  • Onderhoud en depannages

Sector(en)

  • Garages

Alcomotive

De Alcopa holding is een van onze vaste klanten. Dit familiebedrijf uit Kontich omvat meer dan 100 bedrijven en Alcomotive is er daar een van. Alcomotive importeert en verdeelt tien verschillende auto-, moto- en bromfietsmerken in acht Europese landen. Elektrische wagens zijn natuurlijk in opmars en om die reden heeft Alcomotive een beroep gedaan op de expertise van Evip. Logisch, want het is nu hét moment om te investeren in e-mobility. Duurzaamheid neemt steeds vaker een belangrijke rol in bij bedrijven en organisaties. Lees hier verder wat Evip precies heeft gedaan bij Alcomotive.

Wat heeft Evip voor Alcomotive gedaan?

Elektrische auto’s zijn steeds meer in opmars en dat is precies de reden waarom Alcomotive een beroep heeft gedaan op de expertise van Evip. Wij verzorgen de algemene elektriciteitsinstallaties, maar houden ons ook bezig met het plaatsen van elektrische laadpalen, onderhoud en depannages. Evip was in eerste instantie vaste partner voor laagspanningsinstallaties, maar Alcomotive heeft er bij de leverancier van laadpalen op aangedrongen om met Evip samen te werken. De bekabeling vanuit het hoofdbord, de plaatsing van de nodige zekeringen, de montage van de laadpaal en de kabelgoten en zelfs het gieten van de beton zijn werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd. Ook de elektrische keuring hebben we voor onze rekening genomen. We zijn dan ook superblij dat onze samenwerking  met Alcomotive steeds kan uitbreiden.

Samenwerken met Evip

Ben je net als Alcomotive actief in de automobielbranche en heb je behoefte aan een vaste partner voor laagspanningsinstallaties of wil je elektrische laadpalen plaatsen bij jouw bedrijf of organisatie? Schakel Evip in voor je onderneming en profiteer van onze kennis en ervaring. Dankzij onze expertise en aanpak ben je verzekerd van duurzame oplossingen. Daarnaast zijn we een familiaal bedrijf met een vlakke structuur om steeds in dienst te kunnen staan van de klant en zullen we er alles aan doen om je wensen naar tevredenheid in te willigen. Neem contact met ons op en berust in onze kwaliteit en uitstekende service.