Bekijk onze vacatures
Computerbekabeling met norm Cat5e, Cat6, Cat6e

Computerbekabeling met norm Cat5e, Cat6, Cat6e

Gestructureerde bekabeling.

Een modern datanetwerk is niet meer weg te denken in je bedrijf en onze ervaren techniekers kunnen deze gestructureerde bekabeling perfect integreren.
Met ongeveer 30 jaar ervaring in uiteenlopende projecten zoals GB, Carrefour, Retail, Haven van Antwerpen, Stad Antwerpen, … hebben wij de nodige kennis opgebouwd om ook jouw netwerk uit te bouwen en een oplossing te bieden voor jouw probleem.  Dit gaat uiteraard ook gepaard met de nodige kabelberekeningen.

gestructureerde bekabeling

Als datanetwerk installateur plaatsen wij bekabeling cat5e, 6, 6a of zelfs 7. Uiteraard afhankelijk van de noden van jouw bedrijf. Indien er storende elementen in de buurt zijn, lossen wij dit op door een afgeschermde kabel U/FTP of een dubbel afgeschermde kabel F/FTP te plaatsen. 

Vervolgens werken we dit af met de nodige connectoren in vloerdozen, kabelgoten of opbouwdozen langs de kant van de verbruiker en in een datarack aan de andere kant. 

De verbinding tussen verschillende dataracks wordt meestal met glasvezel uitgevoerd, aangezien de afstand dikwijls groter is dan de toegestane maximum afstand. Ook hiervoor kunnen wij jullie de nodige oplossingen bieden.

Wanneer de afstand binnen een gebouw kleiner dan 100m is werken we met koperbekabeling. Bij een grotere afstand dan 100m werken we met glasvezelbekabeling.

Wij bieden jouw bedrijf ook een goede service door voldoende stock artikelen aan te houden zodat wij onmiddellijk kunnen ingrijpen in geval van nood en problemen kunnen vermijden.

Opkuis computer- of server room.

Kan jouw computer room een opkuisbeurt gebruiken? Na jaren zonder onderhoud of bij bouwkundige werken ziet het er zo uit. Dit willen we vermijden en kunnen wij zorgen voor een totale opkuis van jouw computer- of server room.