Q-Park Antwerpen

Q-Park Antwerpen

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Onderhoud en depannages

Sector(en)

  • Parkings

Q-Park is een van de grootste Europese parkeerorganisaties, want het heeft ruim 2.500 parkings verspreid over verschillende Europese steden. Door het aanbieden van kwaliteitsvolle parkeeroplossingen waarborgen ze de veiligheid van talloze automobilisten. In België bevinden zich ongeveer 45 Q-Park garages waaronder ook een aantal in Antwerpen. Evip is elektriciteitspartner van Q-Park Antwerpen en voert onder andere renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Hoe ziet dat er eigenlijk uit? Evip vertelt er graag meer over.

Evip als onderhoudspartner voor elektrische installaties

Sinds ongeveer een jaar staat Evip in voor het onderhoud en dringende depannages van de elektrische installaties van Q-Park in de zones Antwerpen en Mechelen. Dit omvat laagspanning, hoogspanning, middenspanning en de noodgroepen van een vijftiental parkings. Daarnaast hebben we ook een noodgenerator geplaatst. Q-Park heeft bovendien een beroep op ons gedaan voor de algemene elektriciteitsinstallaties. Ze waren namelijk op zoek naar een betrouwbare elekticiteitspartner en die hebben ze in Evip gevonden. En aangezien de vraag naar elektrische laadpalen alleen maar toeneemt, zijn ze bij ons beslist aan het goede adres om dit veilig en snel te realiseren.

Doe een beroep op de expertise van Evip

Ben jij eigenaar van een parkeerpark en werk je graag samen met een specialist om klanten zo goed mogelijk te bedienen? Dan ben je bij Evip aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw parkeergarage zo goed mogelijk te helpen. Heb je advies op maat nodig of ontvang je graag een offerte voor de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd? Neem contact op met Evip en laat je helpen door een van onze professionals.