McDonald’s

McDonald’s

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Databekabeling
  • Gestructureerde bekabeling

Sector(en)

  • Retail

McDonald’s is een waar begrip in België, want inmiddels zijn er meer dan 95 restaurants. Het eerste filiaal van McDonald’s werd geopend in 1978 op het Beursplein in Brussel. Vandaag de dag kunnen er dagelijks duizenden mensen terecht om zich te laten bedienen of hun bestelling op te halen. In 2018 heeft Evip een grondige renovatie uitgevoerd bij zo’n 40 restaurants en daarom maken we graag inzichtelijk wat we precies hebben gedaan. Dit geeft jou een uniek inkijkje waardoor je ons wellicht sneller inschakelt voor jouw horecazaken.

Wat heeft Evip gerealiseerd voor McDonald’s?

In 2018 zijn iets minder dan de helft (ongeveer 40) restaurants aan de wensen en eisen van deze tijd aangepast. Alle elektrische aanpassingen heeft Evip voor haar rekening genomen. Zo hebben we ons bezig gehouden met de algemene elektrische installaties, maar ook het aanbrengen van gestructureerde bekabeling, databekabeling en regelen van de laagspanning. Tot slot hebben we ook de verlichting voor onze rekening genomen en aanpassingen verricht aan de elektrische borden. Daarmee zijn de restaurants aangepast naar EOTF, oftewel ‘experience of the future’. Kortom: de ongeveer 40 restaurants voldoen aan alle eisen van deze moderne tijd en kunnen daardoor klanten nóg beter bedienen.

Vraag een offerte aan bij Evip

Evip heeft er bij McDonald’s voor gekozen om zowel de algemene elektriciteit aan te passen, maar ook de restaurants volledig klaar te maken voor de moderne toekomst. Daarmee voldoen ze perfect aan de eisen van de huidige tijd en nemen ze een grote voorsprong ten opzichte van hun concurrenten. Wil je ook jouw restaurant klaarmaken voor de toekomst en zoek je een betrouwbare elektriciteitspartner om mee samen te werken? Evip komt ook voor jouw horecaformule graag in actie. Je kunt te allen tijde rekenen op onze expertise en vakkundigheid. Neem daarom met ons contact op of ontvang een offerte op maat voor jouw opdracht.