Lunch Garden

Lunch Garden

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Databekabeling
  • Gestructureerde bekabeling

Sector(en)

  • Retail

Lunch Garden is een Belgische restaurantketen met zelfbediening en heeft inmiddels meer dan 70 vestigingen in het land. Ook in Ternat is er een nieuwe vestiging geopend van deze horecaformule. Evip heeft hiervoor diverse werkzaamheden uitgevoerd bij Lunch Garden in Ternat die we graag aan je toelichten. Wie weet kunnen we ook voor jouw horecazaak iets betekenen!

Welke werken heeft Evip uitgevoerd voor Lunch Garden?

Bij de opening van de nieuwe vestiging in Ternat heeft Lunch Garden Evip ingeschakeld. Wij hebben de algemene elektriciteitsinstallatie geregeld. Daarbij hebben we o.a. gezorgd voor aanbrengen van gestructureerde bekabeling. Maar ook laagspanning en het verzorgen van de verlichting hebben we in opdracht van Lunch Garden uitgevoerd. Verder hebben we ons voor de opening van het restaurant gefocust op het installeren van de elektrische borden en het regelen van de databekabeling. Dankzij onze aanpak was het voor Lunch Garden mogelijk om succesvol van start te gaan met haar zelfbedieningsrestaurant in Ternat.

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat

Lunch Garden is uiterst tevreden over de dienstverlening en service vanuit Evip. Om die reden is het ook voor jouw horecaformule de moeite waard om ons in te schakelen voor jouw elektriciteitswerken of algemene elektrische installaties. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt zodat je succesvol van start kan gaan met een of meerdere restaurants. Vertrouw dit soort zaken toe aan een specialist en profiteer van onze vakkennis en jarenlange ervaring. Neem gerust contact op met een van onze specialisten of vraag direct een offerte op maat aan.