KFC

KFC

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Gestructureerde bekabeling

Sector(en)

  • Retail

KFC: bekende Amerikaanse fast food giant

De Amerikaanse fastfoodketen KFC opende in 2019 voor het eerst 40 restaurants in België. KFC staat voor Kentucky Fried Chicken en is vooral bekend vanwege de gefrituurde kip. België was in 2019 naast Noorwegen een van de weinige landen waar nog geen KFC te vinden was, maar dit is intussen niet meer het geval. Inmiddels heeft Kentucky Fried Chicken tientallen vestigingen die verspreid liggen over heel België. Evip is ingeschakeld voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Wat hebben we gedaan voor KFC en kunnen we wellicht ook iets betekenen voor jouw horecazaak?

Wat hebben we bij KFC gedaan?

Evip heeft de elektrische installatie van het allereerste Kentucky Fried Chicken-restaurant in België verzorgd. Technieken die aan bod kwamen waren het plaatsen van algemene elektrische installaties en het aanbrengen van gestructureerde bekabeling. Verder hebben we ons beziggehouden met de verlichting en energieverdeling. De werkzaamheden aan dit KFC-restaurant hebben we uitgevoerd in de periode mei en juni 2019. Binnen de twee maanden dat we hier werkzaam waren, hebben we diverse diensten toegepast en daar is KFC ons uiterst dankbaar voor. Op deze manier is de klant volledig ontzorgd voor alle elektriciteitswerken in de brede zin van het woord.

Industriële toepassingen voor jouw horecazaak

Kentucky Fried Chicken heeft dus gebruik gemaakt van de expertise waar Evip over beschikt. Heb je plannen om binnenkort een horecazaak te openen en heb je hulp nodig voor industriële elektriciteit toepassingen? Dan zit je bij Evip helemaal goed. Dit geldt ook als de elektriciteit in je restaurant of café moet worden aangepast en gemoderniseerd. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt en dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Neem daarom contact op met Evip voor een offerte op maat of win advies in bij een van onze specialisten. We staan je graag te woord en doen er alles aan om je wensen zo goed mogelijk te realiseren.