Desco

Desco

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • CCTV/Camerabewaking
  • Gestructureerde bekabeling
  • Installatie beveiligingssystemen

Sector(en)

  • Retail

Desco: Belgisch verdeler sanitair

Desco is een belangrijke Belgische verdeler als het gaat om badkamers, verwarming, dak- en waterbehandeling. Als groothandel heeft het een vertrouwde naam in de wereld van badkamers, sanitair, verwarming en technieken. Desco is al sinds 1947 een echt familiebedrijf en dit zie je in alles terug. Installateurs, architecten en eindgebruikers doen daarom graag een beroep op de no-nonsense aanpak van het bedrijf. Dankzij een persoonlijke aanpak groeit Desco nog steeds en dus werd Evip ingeschakeld om een aantal werkzaamheden uit te voeren. Wat we precies hebben gedaan, lichten we je graag toe.

Geleverde diensten bij Desco

In 2015 heeft Evip voor Desco een aantal werkzaamheden uitgevoerd. We plaatsten onder andere de elektriciteit in de nieuwe toonzaal en afhaalmagazijn. Naast het regelen van de algemene elektrische installaties, namen we ook de verlichting en energieverdeling voor onze rekening. Tot slot hebben we ons gefocust op het regelen van gestructureerde bekabeling en het realiseren van CCTV / camerabewaking. Deze werkzaamheden hebben we onder andere uitgevoerd bij diverse Desco filialen in heel België, waaronder Aartselaar, Habay, Zele en Luik.

Evip: veelzijdig inzetbaar

Uit bovenstaand verhaal blijkt dat Evip ingeschakeld wordt door een veelzijdig aanbod opdrachtgevers. Dit maakt het ook voor jou interessant om met ons samen te werken. Om die reden komen we ook graag in actie voor jouw onderneming. Heb je hulp nodig bij algemene elektrische installaties of juist bij het regelen van camerabewaking of het aanbrengen van verlichting in je sanitairwinkel? Wij komen graag in actie voor je bedrijf of organisatie. Wil je hier meer over weten? Doe een beroep op Evip en laat ons jou helpen je plannen te realiseren. Je kunt ook direct een offerte opvragen, vul hiervoor het formulier in op de website.