Burger Brands

Burger Brands

Diensten

  • Algemene elektriciteitsinstallaties
  • Databekabeling

Sector(en)

  • Retail

Burger Brands: beheerder Burger King en Quick

Burger Brands is een Belgische onderneming en beheert alle Burger King-restaurants en Quick-restaurants in België. Burger King is wereldwijd de tweede grootste burger restaurant keuken. Het merk is vooral bekend vanwege de Whopper. Intussen zijn er in België zo’n 15 Burger King-restaurants. Hiermee werd gestart in 2017. Het merk Quick was de eerste burger restaurantketen in België en heeft intussen 84 filialen plus 6 restaurants in Luxemburg. Ruim 3.500 mensen werken voor de Quick-formule. Evip is gevraagd om een aantal zaken op te pakken bij Burger King-restaurants in België.

Uitgevoerde werken bij Burger Brands?

Vanaf de introductie van Burger King in België is Evip ingeschakeld voor de nodige werkzaamheden. Dit betekent dat we aan de slag zijn gegaan voordat het eerste Burger King-restaurant in België werd geopend. Zo hebben we de elektrische installatie uitgevoerd. Het eerste restaurant waar we dat deden, was Burger King Antwerpen Metropolis. De algemene elektriciteit, maar ook laagspanning en databekabeling namen we voor onze rekening. Verder hebben we ook de verlichting aangepakt en aanpassingen verricht aan de elektrische borden. 

Schakel Evip in voor jouw restaurant

Evip werkt in opdracht van verschillende horecaformules. We komen dus niet alleen in actie voor Burger King, maar ook andere ketens doen een beroep op de specialiteit van Evip. Beschik je over een horecaformule in België en heb je een expert nodig die de elektrische installatie verzorgt of andere algemene elektriciteit renovatiewerkzaamheden voor zijn rekening neemt? Doe dan een beroep op de expertise en ervaring van Evip. Wij weten als geen ander hoe we dit moeten doen en sturen je graag een vrijblijvende prijsopgave toe van de uit te voeren werkzaamheden. Een offerte vraag je gemakkelijk digitaal aan. Bespreek je je wensen liefst samen met een specialist? Bel ons zeker, zodat we jouw plannen uitvoerig kunnen bespreken en toelichten.